Satun blog

Täällä kerron itsestäni, koulusta ja kavereista. Tänne tehdään myös välillä läksyt.

11.1.07

Uskonto


Aihe: eläinkokeet.

Mie oon ite sil kannalla, et olen niitten kokeiden puolesta melkein kokonaan. Jos parin rotan avulla saadaan monien ihmisten elintärkeät lääkkeet, ei se ole iso uhraus. Meikkejä ei miun mielestä pitäis testata niin paljon eläimillä, mutta jos ne jättää testaamatta, voi joillekkin ihmisille tulla mahdollisesti jotakin ihotauteja. Miun mielestä kumminkin meikkiä ei ole pakko käyttää.

Kun nämä eläinaktivistit tulevat ja päästävät esim. jonkun minkkitarhan minkit vapaiksi ja spraymaalaavat turkit, on miusta tosi epäoikeudenmukaista. Ensinnäkin ne minkit ovat toisen omia ja toiseksi joidenkin pitää elää ja elättää perheensä niiden minkkejen avulla.

Miun mielestä kumminkin turha eläinten kiduttaminen on kumminkin kamalaa. Jos ne olisivat kuolemassakin, niille pitäisi tehdä nopea ja kivuton kuolema. Se on myös kamalaa, kun jotkut jättävät eläimensä heitteille. Jos eläimen meinaa hankkia, olipa tarkoituksena eläinkokeet tai ihan hoitaminen, niistä pitää huolehtia.

Kumminkin en ymmärrä ihmisiä, jotka pitävät turkiksia. Miusta tuntuis kamalalta aatella, et nyt on monta eläintä kuollu jonkun turkin takia!

Mie oon kumminkin eläinkokeiden puolesta enemmän.

1 Comments:

  • At 12:09 ip., Blogger Juuli.94 said…

    Mut eihän pelkille rotille tehä eläinkokeita. ;) Koirillekkin tehdään. Miusta rottilla vois tehä niin monta eläinkoetta ku jaksaa mut ei koirilla,kissoilla tai kaneilla. =) ...

     

Lähetä kommentti

<< Home